22. november 2016

Microsoft utser EG till retailpartner

EG har utsetts till retailpartner inom ”Microsofts Dynamics Industry Partner” program. Bolagets tydliga branschfokus och framgångsrika verksamhet är några av anledningarna till att EG får utmärkelsen.

EG har under de senaste åren stadigt ökat försäljningen inom retail. Nu står det klart att bolaget har kvalificerat sig till ”Microsoft Dynamics Industry Partner” program. Framgångsrika affärer samt gedigen branschexpertis och kompetens inom ERP är några av de kriterier som EG uppfyller. Syftet med programmet är att främja tillväxt och lyfta fram utvalda ERP- och CRM- partners inom specifika branscher.

– ”Microsoft Dynamics Industry Partner” program är designat för att leverera framgångsrikt till prioriterade branscher och jobba med våra mest innovativa partners som kan leverera branschspecifika lösningar som ger företag och organisationer förutsättningar att ge bättre service till sina kunder, säger Mariette Larsson, Direktör för Microsoft Dynamics.

– Vårt fokus är att tillföra värde för våra uppdragsgivare och utveckla deras verksamhet för att möta den moderna konsumentens krav. Vi är mycket stolta över att nu ha blivit antagna till industriprogrammet och vi vill fortsätta utveckla vårt erbjudande tillsammans med Microsoft, säger Edward Bjurström, Director Retail & Distribution på EG.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Kåver, Engagement Manager inom retail på EG
+46 (0)733 507 456 eller makav@eg.se

Mariette Larsson, Direktör för Microsoft Dynamics
+46(0)87522992 eller mlarsson@microsoft.com