11. augusti 2017

EG Norge bäst på Microsoft Dynamics 365

- Priset visar att vi har bäst kompetens vad gäller Dynamics 365 säger Morten Sælemyr, vd för EG Norge.

Sedan Microsoft lanserade Dynamics 365 i november 2016 har intresset för det molnbaserade affärssystemet varit enormt. Digitaliseringstrenden är den främsta anledningen till att många företag investerar i lösningen, som är det mest moderna och framtidssäkra affärssystemet på marknaden idag.

- Microsoft vänder helt upp och ned på hur man levererar affärssystem, vilket också leder till stora förändringar för oss som levererar Dynamics 365 till kunderna, säger Morten Sælemyr och förklarar:

- Att leverera en lösning som Dynamics 365 handlar nu i större utsträckning om att leverera värde till kundernas verksamhet. Mycket mindre fokus än tidigare ligger på den tekniska delen av systemet.

Alltid den senaste tekniken

- Eftersom Dynamics 365 är molnbaserat kommer kunderna alltid att vara uppdaterade med den senaste tekniken och behöver inte längre tänka på dyra uppgraderingsprojekt. Det kan verka trivialt, men idag står gamla versioner av applikationer i vägen för många företags utveckling och nya intäktsskapande tjänster, säger EG Norges vd. Han fortsätter:

- De flesta av våra kunder upplever stora förändringar till följd av digitaliseringen av branscher och marknader. Dynamics 365 innebär en motsvarande förändring för oss som Microsoft-partner. De nya möjligheter som ett äkta molnbaserat affärssystem ger både oss och våra kunder gör att vi nu investerar stort i vår kompetens och vår affärsmodell, säger Sælemyr.

Bra rådgivningstjänster, effektiv lösningshantering och smidiga implementeringsprojekt understryker han som viktiga kriterier för EG:s fortsatta framgång som leverantör.

Bäst på Dynamics 365

- Vid stora omvandlingar är det några av våra partner som omedelbart tar sig an uppgiften att sätta sig in i nya lösningar och leveransmetoder. EG Norge är en föregångspartner som snabbt började bygga upp sin kompetens inför lanseringen av Dynamics 365 och därefter sålde Norges första Dynamics 365-lösning samma månad, säger Microsofts norska chef, Kimberley Lein-Mathisen.

Microsoft-chefen understryker också att EG har satsat på utvalda branscher som arbetar tvärs över hela Microsoft-familjen, som inkluderar AX, NAV och CRM.

- Det innebär att EG har en bra utgångspunkt för tillväxt inom alla produktområden, samtidigt som de är specialister inom utvalda branscher. Följden är att EG har blivit en av Norges största återförsäljare av Dynamics 365 och dessutom är en av de ledande leverantörerna i hela Västeuropa, fortsätter Lein-Mathisen.

- EG innehar bäst kompetens i hela Norge vad gäller Dynamics 365 och har både den beslutsmässighet, den ledning och den ekonomi som krävs för att sitta kvar på den positionen framöver, menar Martin Sælemyr.

EG Norge tilldelades priset ”Årets Dynamics 365-partner” under partnerkonferensen Microsoft Inspire, som gick av stapeln i Washington D.C. i juli.

Dynamics 365 ersätter de traditionella affärssystemen Dynamics AX, Dynamics NAV och Dynamics CRM.

För ytterligare information kontakta: 

Morten Sælemyr | vd EG Norge
Telefon: +47 922 29 998 | E-post: morten.selemyr@egnorge.no

Leif Håvar Kvande | PR-ansvarig, EG Norge
Telefon: +47 45202414 | E-post: leif.h.kvande@eg.no