29. maj 2018

EG Utility Användarträff 2018:  Framtidssäkra din verksamhet

Den 20-22 september är det dags för vår kundkonferens EG Utility Användarträff 2018. I år samlas vi på Scandic Continental i Stockholm för två fullspäckade dagar med ny inspiration, kunskap och nätverkande. 

Årets tema är framtidssäkring, något som präglar såväl föreläsningar som expo och gruppdiskussioner. Konferensen gästas av bland annat av Energimyndigheten som berättar om studien Fyra framtider och äventyraren Renata Chlumska som ger sin syn på framgång.

 

Är du kund inom Xellent?
Läs mer om konferensen och anmäl dig här

 

Är du kund inom CST/Zynergy?
Läs mer om konferensen och anmäl dig här

 

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Key Account Manager

Patrik Sandbom

Läs mer Läs mindre

Patrik Sandbom har mer än 25 år erfarenhet från den nordiska energibranschen där han har arbetat i flera olika roller. Patrik jobbar idag som Senior Key Account Manager för EG:s svenska kunder med fokus på lösningar för energibranschen som EG och Microsofts erbjuder. Hans breda erfarenhet inom it- och energibranschen gör att han har god förståelse för energibolagens verklighet samt deras utmaningar. Kontakta Patrik om du vill veta mer om EG:s erbjudande inom energibranschen.

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Läs mer Läs mindre

Frida Grahn arbetar som Senior Sales Executive för EG:s lösningar CS Transmisson och Zynergy. Hon har mer än tio års erfarenhet inom energibranschen och har tidigare arbetat både på kund- och leverantörssidan. På så sätt har hon har skaffat sig en gedigen förståelse för de utmaningar som energibolagen står inför. Hon lägger stor vikt vid lyhördhet, problemlösning och att alltid ha ett helhetsperspektiv. Kontakta Frida om du vill veta mer om EG:s faktureringslösningar för energibranschen.