16. maj 2018

Träffa EG på Framtidens Elmarknad

Hur ser framtidens energiaffär ut? Och hur gör man för att lyckas möta den stigande konkurrensen på elhandelsmarknaden? Det är temat för Di:s konferens Framtidens Elmarknad den 22 maj 2018 i Stockholm. Under dagen får du möjlighet att nätverka, ta del av föreläsningar och delta i paneldiskussioner. Missa inte EG:s temaspår som hålls av vår elhandelsexpert Axel Sundström kl. 13:30-14:00. Vi också på plats under konferensen för att diskutera dina utmaningar. Varmt välkommen!

Vill du delta på konferensen? 

Läs mer och anmäl dig här.  

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Key Account Manager

Patrik Sandbom

Läs mer Läs mindre

Patrik Sandbom har mer än 25 år erfarenhet från den nordiska energibranschen där han har arbetat i flera olika roller. Patrik jobbar idag som Senior Key Account Manager för EG:s svenska kunder med fokus på lösningar för energibranschen som EG och Microsofts erbjuder. Hans breda erfarenhet inom it- och energibranschen gör att han har god förståelse för energibolagens verklighet samt deras utmaningar. Kontakta Patrik om du vill veta mer om EG:s erbjudande inom energibranschen.

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Läs mer Läs mindre

Frida Grahn arbetar som Senior Sales Executive för EG:s lösningar CS Transmisson och Zynergy. Hon har mer än tio års erfarenhet inom energibranschen och har tidigare arbetat både på kund- och leverantörssidan. På så sätt har hon har skaffat sig en gedigen förståelse för de utmaningar som energibolagen står inför. Hon lägger stor vikt vid lyhördhet, problemlösning och att alltid ha ett helhetsperspektiv. Kontakta Frida om du vill veta mer om EG:s faktureringslösningar för energibranschen.