Guide till val av affärssystem

Rätt affärssystem för din verksamhet skapar mätbart mervärde i alla faser och funktioner, från implementering till drift. Arbetet med att hitta rätt it-lösning är ingen raketforskning, men det kräver lika delar noggrannhet, insikt och visioner.

Påbörja din resa till val av affärssystem

Fördelar med olika plattformar

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365

Läs mer

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 är Microsofts nya molnbaserade affärsplattform för företag. Lösningen är en vidareutveckling av ERP-plattformarna Dynamics AX och NAV som samtidigt integrerar CRM. Ett helt nytt sätt att hantera it-arkitektur och it-drift.

Dynamics 365 samlar flera av Microsofts affärsplattformar. Du får bland annat Microsoft CRM och Microsoft Power BI i en och samma produkt tillsammans med din ERP-plattform. Det blir lättare att knyta samman företagets interna processer och göra it-infrastrukturen effektivare och mer agil.

Läs mer om Microsoft Dynamics 365

Ytterligare information

Ola Nilsson

Ola Nilsson

Sales Manager

Tel: +46 731 46 78 59

Email: : onils@eg.se

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX

Läs mer

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX är en ERP-lösning utvecklad av Microsoft för stora och medelstora verksamheter. Dynamics AX erbjuder hög flexibilitet och anpassning för den enskilda användaren.

Med den senaste versionen har Dynamics AX gått från en releasebaserad modell till en abonnemangsbaserad molnmodell. Det innebär att Dynamics AX-kunder i framtiden kommer att få uppdateringar direkt från Microsoft utan att behöva köpa och uppdatera till nya versioner. Det gör det också möjligt att minimera kostnaderna för drift och implementering.

Läs mer om Microsoft Dynamics AX

Ytterligare information

Johan Lindskog

Johan Lindskog

Director, Microsoft Dynamics AX Sweden

Tel: +46 733325338

Email: : jolin@eg.se

Johan Lindskog är ansvarig för EG Sveriges verksamhet inom Microsoft Dynamics AX med fokus på tillverkning och handel. Han har mångårig erfarenhet av ledning, försäljning och leverans av lösningar baserat på plattformar för affärssystem från Microsoft och Infor. Alfa Laval, Thule, Brio, Unibake är några exempel på bolag som Johan har arbetat med under många år. Kontakta Johan om du vill veta mer om vårt erbjudande inom Microsoft Dynamics AX.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV

Läs mer

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (nu Microsoft Dynamics 365 Business Central on premise) förenklar företagsadministrationen, distributionskedjeprocesser och den dagliga verksamheten för små och medelstora företag.

Lösningen finns tillgänglig för implementering i molnet, lokalt eller för hybridimplementering, med samma heltäckande kapacitet och intuitiva gränssnitt.

Läs mer om Microsoft Dynamics NAV

Ytterligare information

EG colleague

Emma Weibull

Senior Manager, Dynamics NAV

Tel: +46 101 955 143

Email: : eweib@eg.se

Infor M3

Infor M3

Läs mer

Infor M3

Infor är världens tredje största leverantör av affärssystem. Infor M3 (Movex) är särskilt anpassat för att stötta globala verksamheter med komplexa arbetsprocesser. Systemet centraliserat, flexibelt och kan anpassas efter verksamhetens utveckling.

Infor M3 är anpassat efter verksamheter inom kemi, logistik, Fashion, livsmedel och industriell produktion.

Läs mer

Ytterligare information

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Business Unit Manager

Tel: +46 7333 25339

Email: : jonni@eg.se

Jonas Nilsson är Business Unit Manager för Infor M3. Jonas har mer än 20 års erfarenhet av affärssystemet Infor M3 inom en rad olika branscher. Han är främst fokuserad på att stötta uppdragsgivare inom produktion och distribution. Kontakta Jonas om du vill veta mer om EG:s helhetserbjudande inom Infor M3.

EG har sålt sin serviceverksamhet till DXC Technology

 

Vi har därför delat upp vår websida i två: EG Sverige och EG's serviceverksamhet.