It-lösningar för finanssektorn

Konkurrensen är stenhård och kraven på flexibilitet, insyn och efterlevnad har aldrig varit högre. Företag i finanssektorn måste därför optimera sina arbetsprocesser i samband med den digitala transformationen för att lyckas.

Med EG:s lösningar och strategiska vägledning kan du optimera och digitalisera verksamhetens arbetsprocesser så att du drar nytta av de nya möjligheterna och kan ge dina kunder bättre service.

Kontakta oss så berättar vi mer

Skräddarsydda lösningar som bygger på best practice och gedigen branschkännedom

EG har i många år levererat individuellt anpassade back office-lösningar till nöjda kunder i hela finansbranschen. Vi har erfarenhet av att utveckla processmodeller och har koll på best practice i sektorn.

I finanssektorn har EG särskilt fokus på följande:

  • Banker och låneinstitut
  • Försäkring
  • Pension og fonde
Tillbaka
Nästa

Banker och låneinstitut

Disruptionsvågen har på allvar svept in över den nordiska banksektorn. Därför gäller det att ligga steget före konkurrenterna i fråga om digitalisering och produktutveckling.

Genom fokus på transparenta data och effektiva arbetsprocesser hjälper EG dig att hantera nya utmaningar till följd av skärpt konkurrens, höga kostnader och strängare lagkrav kring dataskydd och penningtvätt. Som experter på affärsdriven it för banker hjälper vi dig att få fart på digitaliseringen.

Skriv till oss så ringer vi upp
Riskfri tillväxt i finansbranschen

Försäkring

En utmaning för försäkringsbranschen är den hårda konkurrensen som gör att många kunder byter bolag. Därför krävs effektiva rutiner och digitala processer så att kostnaderna kan hållas nere. En annan utmaning för branschen är att det kommer ständigt nya regler som skapar nya arbetsmoment.

Som experter på affärsdriven it för försäkringsbranschen hjälper vi dig att få fart på den digitala transformationen.

Skriv till oss så ringer vi upp
It-lösningar för finanssektorn

Pension och fonder

Pensionsbranschen förvaltar miljardtals kronor av svenska folkets besparingar. Det ställer höga krav på dokumentation och säkerhet. Samtidigt ökar fokus på avgifterna, vilket gör effektivitet och automatisering till viktiga konkurrensfaktorer. Digitalisering av rutiner och processer är därför helt avgörande för att behålla kunder och attrahera nya.

Vi på EG är experter på att hjälpa företag i finansbranschen att fortsätta den digitala transformationen. Vi prioriterar alltid affärerna framför it och skapar rätt förutsättningar för framtida vinster.

Skriv till oss så ringer vi upp
It-lösningar för finanssektorn

Rådgivning, lösningar och it-tjänster

  • Rådgivning
  • Affärssystem
  • Business Analytics
  • CRM, CEM & Collaboration
  • Application Services
  • Infrastructure Services
  • Service & Support
Tillbaka
Nästa

EG har sålt sin serviceverksamhet till DXC Technology

 

Vi har därför delat upp vår websida i två: EG Sverige och EG's serviceverksamhet.