Kundreferens

Lolland-Falsters Folketidende

Ny lösning ger bättre it-infrastruktur hos Lolland-Falster Folketidende.

Lolland-Falsters Folketidende

Ny lösning ger bättre it-infrastruktur hos Lolland-Falster Folketidende.

Implementeringen blev en succé och samarbetet med EG har varit väldigt proaktivt. Christian Bieletzki, it-chef, Lolland-Falsters Folketidende

I maj 2010 tog Lolland-Falsters Folketidende prenumerationslösningen Subscription Newspapers från EG Media i drift. Hela prenumerationsprocessen hanteras i lösningen, från telemarketing, prenumerationsstyrning, kampanjpriser och fakturering till distribution.

Lolland-Falsters Folketidende har nu börjat använda EG Medias prenumerationslösning Subscription Newspapers, som bygger på Microsoft Dynamics NAV.

”När vi skulle ersätta vårt gamla system letade vi i första hand efter en lösning som var mer standardiserad och bättre integrerad i vår infrastruktur", säger Christian Bieletzki, it-chef på Lolland-Falsters Folketidende.

”Vi hade redan en Microsoft-plattform. Därför var det viktigt för oss att lösningen kunde integreras i vårt befintliga serverkluster, där vi även använder virtualiseringsteknik. Det har gjort att vi kunnat öka vår flexibilitet och samtidigt få ner driftskostnaderna. Implementeringen blev en succé och samarbetet med EG Media har varit väldigt proaktivt. Vi ser särskilt fram emot att ta CRM-delen i bruk, för vårt gamla system gav begränsade möjligheter på det området.”

Överblick över prenumeranterna
Alla CRM- och säljaktiviteter i Subscription Newspapers är fullt integrerade med företagets Microsoft Dynamics NAV-ekonomilösning. Det ger Lolland-Falsters Folketidende god överblick över prenumeranterna. Prenumerationshanteringen är även väl integrerad med distributionslösningen från Dimaps.