Journalsystem för estetiska kliniker

Billig och säkert

EG Hano är ett journalsystem för estetisk medicin och hudvård. Systemet används av mer än 1000 kliniker innanför hudvård och estetiska behandlingar. Våra kunder är allt från stora kedjor till små kliniker med 1-2 anställda. Om du är en legitimerad sjuksköterska, - Tandläkare eller läkare som är injektionsbehandlare, är Hano perfekt för din klinik. 

EG Hano följer patientdatalagen för estetiska, -kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar.

Boka demo

eg hano journalsystem estetisk klinik

Blogg och Nyheter

 • 6 anledningar att använda onlinebokning i kliniken

  Vissa ogillar förändringar och vill att allt ska vara som det var innan, medan andra vill göra allt från sin mobil. Det är därför viktigt att du som klinikägare ger patienterna båda alternativen. Vi ger dig 6 skäl till varför du bör börja med onlinebokning i kliniken.

 • EG Hano blogg - Vad är ett journalsystem?

  Ett journalsystem är ett verktyg där du kan lagra patienternas person- och hälsouppgifter. När man lagrar känslig information om sina patienter är det viktigt att veta att du har allt på ett ställe och att informationen lagras säkert.

 • Lag om estetiska kirurgiska ingrepp och injektionsbehandlingar

  Från och med den 1 juli 2021 träder en ny lag i kraft för estetisk kirurgi och estetiska injektionsbehandlingar.

 • Patientdatalagen för estetiska, -kirurgiska ingrep och estetiska injektionsbehandlingar

  Från och med den 1 juli 2021 kommer en lag träda i kraft om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar som gör det extra viktigt att följa lagen om journalföring.

 • EG Hano Journalsystem integration till Fortnox

  EG Hano kassa och journalsystem har nu integration mot Fortnox. Integrationen med bokföringsprogramet bidrar till att göra arbetet med dagskassan snabbt och enkelt.

 • Kuralink integration med EG Hano journalsystem

  EG Hano har utvecklat en integration med Kuralink (Boka Doktorn). Detta vil göra att bokningen hamnar direkt in i din kalender i ditt EG Hano system.

 • EG köper Hano AS

  EG har förvärvat programvaruföretaget Hano AS, som med 3 500 kunder ligger i absolut framkant i Norge med IT-lösningar inom hälsa och välmående.

 • EG Hano journalsystem integration med Visma eEkonomi

  EG Hanos kassa system har nu integration mot Visma eEkonomi. Integrationen med redovisnings programmet bidrar till att göra arbetet med dagskassan snabbt och enkelt.

Mer än 15 000 användare

Boka demo

Prispaket EG Hano

Hitta paketet som passar din klinik

EG Hano erbjuder 3 prispaket som innehåller alla funktioner din klinik behöver.