Kundreferens

RNB Retail and Brands

Men det bästa med FACKTA POS är tryggheten med det som finns bakom. Systemet har en replikeringsfunktionalitet som vi kan lita på till 100 %. Det tappas aldrig information mellan kassa och bakomliggande system.

RNB Retail & Brands

Pålitlig butikdataslösning för RNB

Vi upplever att FACKTA POS är användarvänligt, självinstruerande och mycket stabilt i försäljningsläget. Tomas Sjöberg, Applikationsansvarig, RNB

 

RNB har sedan många år tillbaka använt EG Retails butiksdatalösning FACKTA POS – ett kassasystem de litar på och som är enkelt att integrera till andra program och applikationer som RNB använder.
 

Enkel integration till andra system

RNB ville ha en framtidssäker butiksdatalösning som kunde stödja deras verksamhet i många år framöver. Idag är det just FACKTA POS som RNB har via EG. En av de stora fördelarna med FACKTA POS är att det är enkelt att integrera till andra system och applikationer.
 

Säker lösning med replikeringsfunktionalitet

RNB genomförde med hjälp av EG Retail en stor utrullning då man installerade helt nya IBM-kassor. Först driftsattes en interimslösning som rullades ut när butikerna fick den nya hårdvaran följt av en uppdatering av affärssystemet. EG använde då metoden "dubbla databaser" som i korthet går ut på att det skickas ut en ny databas till alla kassor innan bytet. De gamla och de nya databaserna går i ett parallellt spår, konfigureras och får data från det nya systemet.

Kontakta oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig.

Försäljning / Key Account Manager

Linda Teiffel

VD / Managing Director

Christina Bergqvist