19. juni 2018

Almedalen: EG och Di bjuder in till paneldebatt

Den elhandlarcentriska modellen och elmarknadshubben väntar runt hörnet och innebär en stor omställning för energibranschen. De nya spelreglerna väntas bli den största förändringen sedan avregleringen i slutet av 90-talet. Konkurrensen trappas upp och nya innovativa aktörer kommer att göra entré. 

Men hur rustar man sig för att vinna kampen om kunderna på framtidens elmarknad? Det är temat för EG:s paneldebatt i Almedalen som anordnas i samarbete med Dagens industri.

Den 4 juni 2018 kl. 11:00 får du ta del av fem olika perspektiv på frågan. Då ger EG, Verve, SKI, Jämtkraft och E.ON sin syn på vilka strategier och affärsmodeller som krävs för att lyckas på framtidens elmarknad. 

Panelen består av:

  • Axel Sundström, elhandelsexpert, EG Sverige

  • Johan Parmler, VD, Svenskt Kvalitetsindex

  • Åsa Bornander, Co-Founder, Verve

  • Erik Brandsma, VD, Jämtkraft 

  • Marc Hoffmann, VD, E.ON Sverige

Vill du delta i arrangemanget? Läs mer här 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Key Account Manager

Patrik Sandbom

Läs mer Läs mindre

Patrik Sandbom har mer än 25 år erfarenhet från den nordiska energibranschen där han har arbetat i flera olika roller. Patrik jobbar idag som Senior Key Account Manager för EG:s svenska kunder med fokus på lösningar för energibranschen som EG och Microsofts erbjuder. Hans breda erfarenhet inom it- och energibranschen gör att han har god förståelse för energibolagens verklighet samt deras utmaningar. Kontakta Patrik om du vill veta mer om EG:s erbjudande inom energibranschen.

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Läs mer Läs mindre

Frida Grahn arbetar som Senior Sales Executive för EG:s lösningar CS Transmisson och Zynergy. Hon har mer än tio års erfarenhet inom energibranschen och har tidigare arbetat både på kund- och leverantörssidan. På så sätt har hon har skaffat sig en gedigen förståelse för de utmaningar som energibolagen står inför. Hon lägger stor vikt vid lyhördhet, problemlösning och att alltid ha ett helhetsperspektiv. Kontakta Frida om du vill veta mer om EG:s faktureringslösningar för energibranschen.