30. april 2019

EG Utility Användarträff 2019: Gör dig redo för energibranschens transformation

Den 19-20 september är det dags för vår kundkonferens EG Utility Användarträff 2019. I år samlas vi igen på Scandic Continental i Stockholm för två fullspäckade dagar med ny inspiration, kunskap och nätverkande.

Årets tema är energibranschens transformation, något som präglar såväl föreläsningar som expo och gruppdiskussioner. Konferensen gästas av bland annat av IVA som berättar om studien Vägval El. Dessutom ger framtidsgurun Kjell A. Nordström ger sin syn på sin syn på hur näringslivet kommer att transformeras och utvecklas. För första gången har vi också en paneldebatt på programmet.

Är du kund inom Xellent?
Läs mer om konferensen och anmäl dig här

Är du kund inom Zynergy?
Läs mer om konferensen och anmäl dig här

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Key Account Manager

Patrik Sandbom

Läs mer Läs mindre

Patrik Sandbom har mer än 25 år erfarenhet från den nordiska energibranschen där han har arbetat i flera olika roller. Patrik jobbar idag som Senior Key Account Manager för EG:s svenska kunder med fokus på lösningar för energibranschen som EG och Microsofts erbjuder. Hans breda erfarenhet inom it- och energibranschen gör att han har god förståelse för energibolagens verklighet samt deras utmaningar. Kontakta Patrik om du vill veta mer om EG:s erbjudande inom energibranschen.

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Läs mer Läs mindre

Frida Grahn arbetar som Senior Sales Executive för EG:s lösningar CS Transmisson och Zynergy. Hon har mer än tio års erfarenhet inom energibranschen och har tidigare arbetat både på kund- och leverantörssidan. På så sätt har hon har skaffat sig en gedigen förståelse för de utmaningar som energibolagen står inför. Hon lägger stor vikt vid lyhördhet, problemlösning och att alltid ha ett helhetsperspektiv. Kontakta Frida om du vill veta mer om EG:s faktureringslösningar för energibranschen.