Sjätteportalen i EG Utility
10. juni 2024

EG Utility erbjuder innovativ kundapp i unikt samarbete med Bright

Ett unikt samarbete mellan EG och Bright gör att vi kan erbjuda en kundapp som gör det enklare för användarna att överblicka och optimera energiförbrukningen. Appen samlar allt på ett ställe.


Behovet av innovativa lösningar och funktioner rörande energiförbrukning och energieffektivisering har ökat kraftigt de senaste åren. Kunder kräver idag alltmer av sina energibolag som tidvis kämpar med att leva upp till den snabbt förändrade kravbilden.

Med EG:s unika samarbete med Bright levererar vi en integrerad kundapp som skapar förutsättningarna att vara ett digitalt, närvarande och proaktivt energibolag.

Alla tjänster integrerade i en och samma plattform

Kundappen hanterar olika nyttigher som elhandel, elnät, fjärrvärme, bredband, vatten & avlopp och avfall. Med alla era tjänster integrerade i en och samma plattform blir det enklare att kommunicera och engagera era kunder.
Tack vare samarbetet kan EG och Bright erbjuda en standardiserad teknisk uppsättning vilket ger en stor fördel under projektet med också i förvaltning.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Hör av dig!

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Tlf:  +46 101 955 000

Email:  kontakt@eg.se

Bid Manager

Sonja Johansson

Tlf:  +46 101 955 000

Email:  kontakt@eg.se