Hur kliniken kan använda Google my business för att få fler patienter
08. maj 2024

Hur kliniken kan använda Google my business för att få fler patienter

Google My Business är en kostnadsfri tjänst som låter dig skapa och hantera en företagsprofil på Google Sök och Maps. Med en företagsprofil kan du sticka ut på Google och attrahera nya patienter genom att visa viktig information om din klinik, såsom öppettider, kontaktuppgifter, bilder, erbjudanden, inlägg med mera.

Kommunikation med dina patienter

En företagsprofil kan också hjälpa dig att komma i kontakt med dina patienter på ett enkelt sätt. Du kan svara på frågor, få recensioner, dela uppdateringar och skicka snabbmeddelanden. Du kan också visa upp de tjänster du erbjuder och ge prisofferter online, så att patienterna får den information de behöver för att välja dig. 

Öka din kliniks trovärdighet

Google my business är ett effektivt sätt att öka din kliniks synlighet och trovärdighet på Google. Genom att skapa och optimera en affärsprofil kan du nå fler potentiella patienter och bygga upp ett gott rykte för din klinik.  

Gör det enkelt för patienten att hitta kliniken

Företaget kan använda Google-kartan för att få fler patienter genom att skapa och optimera en företagsprofil på Google. Om de söker efter en naprapat i Lidköping i Google-sökningen ska din klinik synas i kartfönstret. Det gör det lättare för patienten att hitta dig när de söker både i Google-sökning och direkt i kartan. Kartan kommer oftast upp högst i Google-sökningar. Google maps dyker upp ovanför sökresultat och är ett bra sätt att få din klinik synlig – man kan nästan säga att man "smyger" i kön. 

Google-kartan är ett effektivt sätt att öka synligheten och trovärdigheten för ditt företag på Google. Genom att skapa och optimera en företagsprofil kan du nå fler potentiella patienter och bygga upp ett gott rykte för ditt företag.  

 

 

Behöver du ett journalsystem?

Vill du höra mer om vad vi på EG Hano kan erbjuda dig och din klinik? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Klicka här för att fylla i kontaktformuläret

Behöver du support?

Kontakta EG Hano support

+47 66776673

hano_support@eg.se

Faktureringsfrågor?

debitor@eg.dk