EG förvärvar norska Easyupdate
12. februari 2023

Den nya ledningen för EG Building Supply

Den nya ledningen för EG Building Supply består av ett team på sju personer, primärt från de tre befintliga lösningarna Nexstep, TRYGG/2000 och ASPECT4 Timber. Britta Bech, Senior Vice President med övergripande ansvar, är den enda i teamet som har rekryterats utanför EG.

Den 1 december 2022 fick EG Building Supply en ny organisation.

- Den förändringen gjorde vi för att stärka våra leveranser och vår interaktion med kunderna. Flera av våra kunder är globala, och det kräver att vår programvara och vår organisation erbjuder bättre stöd än tidigare för kundernas globala tillväxt.

Samtidigt vill vi stärka EG Building Supply både inom innovation och när det gäller kundupplevelsen, säger EG Building Supplys nya SVO Britta Bech.

- Fram till den 1 december var EG Building Supply uppdelat efter de tre lösningarna. Därför var det svårt att få tillräcklig volym och kapacitet för att erbjuda en optimal kundupplevelse.

Med den nya organisationen och satsningen på att skapa innovativa lösningar och framtidssäker programvara för trävaruhandeln och GDS kan vi skapa större värde och tillväxt hos våra kunder.

Från lokalt till globalt

- Det du som kund kommer att uppleva som nytt är att EG Building Supply tänker globalt både med våra leveranser och när vi utvecklar programvara. Därför kommer upplevelsen att vara att vi talar flera språk. Vi gör det lilla extra för att möta dig som kund där du befinner dig, så att vi kan erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.

Inom ledningsteamet kommer vi att göra vårt yttersta för att erbjuda dig och ditt företag en god upplevelse och stärka vårt samarbete. Vi kommer att börja med att stärka kommunikationen. Det sker genom en löpande orientering till kunderna om färdplaner och hur dessa kommer att genomföras, bland annat genom regelbundna nyhetsbrev och när vi besöker er samt i samband med ERFA-möten och andra evenemang.

Ledningsteamet hos EG Building Supply

BrittaBech.jpg

SVP Building Supply Britta Bech
Hos EG sedan 2022, med ansvar för EG:s nya division EG Building Supply.
Britta har många års erfarenhet på Executive Management-nivå (COO, CIO) med fokus på digital transformation, kundupplevelse, tillväxt och kvalitet. Hon har erfarenhet från många olika branscher, men primärt från stora internationella företag inom IT-tjänster, grossist- och byggvaruhandel/GDS.

Telefon: +45 4034 2815 / bbech@eg.dk

Tor.jpg

Sales Director Tor Espen Larsen
12 år hos EG som CEO för EG Norge med ansvar för Nexstep. Tor Espen har tidigare ledningserfarenhet inom försäljning, PMO och konsultverksamhet från bland annat IBM och Visma.

Telefon: +47 3379 5326 / toela@eg.no

Thomas-Nykvist.jpg

PMO Senior Manager Thomas Nykvist
1 år hos EG som ansvarig för TRYGG/2000 efter EG:s köp av TRYGG/2000. Thomas har haft olika roller inom byggvaruhandeln och hos TRYGG/2000 sedan 2005.

Telefon: +46 730 76 64 93 / thony@eg.se

Bo-Eriksen.jpg

Director Customer Success Bo Eriksen
23 år hos EG, där Bo har haft flera ledande befattningar inom konsultverksamhet och försäljning. Bo har lång erfarenhet från trä- och byggvarumarknader och har tidigare varit CFO på ett trävaruföretag.

Telefon: +45 7260 1170 / boeri@eg.dk

Christian-Seierstad.jpg

Product manager Christian Seierstad
6 år hos EG, där Christian har konsult- och ledningserfarenhet inom utveckling och Product Management.

Telefon: +47 3379 5490 / chrse@eg.no

Per-ChristianBerg.jpg

Development Director Per Christian Berg
4 månader hos EG, och tidigare har Per Christian arbetat med utveckling och modernisering av programvarulösningar med fokus på kvalitet, senast hos Visma.

Telefon: +47 977 07 330 / pchbe@eg.no

Roar-Stegegjerdet.jpg

Support and Operations Senior Manager Roar Stegegjerdet
11 år hos EG, där Roar har ledningsansvar för support och drift, primärt på Nexstep. Tidigare i sin karriär har Roar arbetat 9 år på ett trävaruföretag.

Telefon: +47 920 28 570 / roste@eg.no

Læs mere om EG Building Supply