Avvikelsehantering med EG Landax

Avvikelsehantering är en viktig del av internkontroll- och förbättringsarbetet. I denna process ska du identifiera vilken oönskad händelse som inträffat, och varför. När detta är rapporterat ger det dig möjlighet att rätta till avvikelsen och förhindra att den upprepas.

Prova gratis demo

Avvikelsehantering

Prova gratis demo

PROVA DEMO - BOKA MÖTE

Du kan också kontakta oss direkt på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Funktioner i avvikelsemodulen

Inskanning av leveransbevis

Registrering och rapportering

Registrering och rapportering

Allt som kan och bör registreras för att bli bättre och förhindra upprepning kan registreras i avvikelsemodulen Systemet innehåller många funktioner för registrering och rapportering. Modulen kan skilja mellan enkla och mer komplexa händelser.

Hjemmeside

Egendefinierade formulär

Egendefinierade formulär

Olika typer av avvikelser kräver olika slags information. En HMS-avvikelse bör innehålla andra uppgifter än exempelvis en produktionsavvikelse. I Landax har du möjligheten att skapa egna, typbaserade formulär för avvikelser. Här kan du specificera kategori, fokusområde, plats och avdelning, samt process, utrustning och mycket mer.

Manage capacity

Klassificering

Klassificering

Du kanske har behov av att klassificera avvikelser enligt allvarlighetsgrad. En avvikelse kan ha olika konsekvenser för personer, miljö och ekonomi. Detta finns alla möjligheter till att göra i modulen. Du kan också använda dessa upplysningar i riskmodulen.

Reminder

Uppföljningsavvikelse

Uppföljningsavvikelse

Ibland kan det finnas behov av att registrera en ny händelse i kölvattnet av hanteringen av en avvikelse. I avvikelsemodulen kan du vid avslutande av en avvikelse direkt registrera en ny avvikelse, som utgår ifrån avvikelsen du precis avslutat.

digital-post

Informera om avvikelsen

Informera om avvikelsen

Du har alltid möjlighet att skicka information om avvikelsen per e-post till alla som kan ha intresse av det – oavsett om de bara behöver information om den, eller om de ska bidra i avvikelsehanteringen.

FAQ

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra produkter och tjänster? Kontakta vår försäljningsavdelning för att diskutera din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig.

Ring oss på +47 473 95 120 och få svar på dina frågor.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no