Användarträff 2024
09. oktober 2024

En fantastisk kundträff om framtidens energimarknad

EG Utility var även i år värd för "Användarträffen", årets största kundevent för EG:s kunder inom energibranschen i Norden. Totalt 265 entusiastiska deltagare bidrog till att göra träffen i Stockholm till en stor framgång.

Innovationer inom framtidens energisektor

Under temat 'Framtidens energi och smarta innovationer' fick 265 deltagarna under två intensiva dagar möjlighet att ta del av ny kunskap och inspiration från branschexperter, nätverka och diskutera gemensamma yrkesmässiga utmaningar med kolleger inom energibranschen, både formellt och informellt.

Bland huvudtalarna fanns Per Everhill, Tekniska Verken, Christian Sjölander, VD i energikoncernen Kärnfull och Rasmus Dalby Martinussen, SVP, EG Utility.

Tyckte träffen var toppen! Bra variation på föredragen och bra info från EG. Härligt at se så mycket folk ifrån samma bransch, och kunna byta idéer Deltagare på Användarträffen 2024

 

Kundernas intresse för energiförbrukning har ökat i takt med stigande priser. För att lyckas i en ständigt föränderlig energisektor måste företag vara öppna för innovation och de senaste tekniska lösningarna.

Det handlar bland annat om skräddarsydd programvara som kan optimera företagens drift eller flexibla betalningslösningar, gärna med självbetjäning för kunderna.
EG Xellent, EG Zynergy och EG ProBill är exempel på framtidens lösningar, och deltagarna fick ta del av de senaste nyheterna kring dessa verktyg.

Speciellt uppskattade jag mixen av tekniska insikter och affärsrelaterade ämnen – det gav en bra helhetsbild och skapade värdefulla lärdomar Deltagare på Användarträffen 2024

 

Fantastisk stämning

De engagerade deltagarna bidrog till en fantastisk stämning och Användarträffen 2024 blev en stor succé. Bland deltagarna fanns representanter från ett brett spektrum av branschen.

Kommer du med 2025?

I Sverige arrangerar EG Utility återigen Användarträffen 2025.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta vårt team av experter och berätta om din verksamhets behov och hur vi kan hjälpa dig. 

Senior Sales Executive

Frida Grahn

Tlf:  +46 101 955 000

Email:  kontakt@eg.se

Bid Manager

Sonja Johansson

Tlf:  +46 101 955 000

Email:  kontakt@eg.se