Young Professionals

På EG får du en bra start på din karriär inom mjukvaru- och IT-branschen. Du får möjlighet att arbeta med kompetenta människorna på alla nivåer och blir en del av spännande projekt där innovation och teknik är ledord.

Om du är intresserad av en karriär med goda utsikter till ömsesidigt lärande så tycker vi att du ska ta en titt på jobbmöjligheterna hos oss.

Läs mer

Young-Professionals-at-EG

Lediga Young Professionals tjänster

Hittade inte det du letade efter? Anmäl dig till vår jobbagent.

Möt en EG:are

  • Henric Berg
Tillbaka
Nästa

Henric Berg

Software Developer

Utbilding: Filosofie Kandidatexamen med Infomatik
 

Första gången jag fick prova på att programmera, sa det bara klick. Jag minns att jag tänkte "om jag får jobba med det här varje dag, är lyckan total" – och det får jag göra på EG, där jag ägnar större delen av min tid åt just det.

På min avdelning håller vi SCRUM-möten varje dag, där vi värderar vad som har gått bra eller dåligt, vad vi ska göra mer av och vad vi kan göra bättre. Det är verkligen givande och utvecklande – inte bara i min roll som utvecklare och "Scrum master", utan även på det personliga planet. Känslan av att jag är med och bidrar till att lösa ibland ganska komplexa problem, är oerhört stimulerande.

På universitetet hade vi ett talesätt, "ingen kan allting", och det blir jag påmind om varje dag jag lär mig något nytt. Min upplevelse av EG är att det inte finns några dumma frågor och att utvecklingsmöjligheterna är stora – mycket tack vare mina kollegor.

Innan jag började arbeta på EG var jag på intervjuer hos en rad företag. Anledningen till att jag valde att börja just på EG var att de gav mig en möjlighet att demonstrera vad jag hade lärt mig, och jag kände mig både sedd och hörd. Med facit i hand uppskattar jag även den både professionella och samtidigt välkomnande arbetskulturen här. Den passar mig verkligen och gör att det är roligt att gå till jobbet – varje dag!

Jag föreställde mig kanske att EG skulle vara som många andra lite yngre IT-bolag, där det finns pingisbord och tv-spel, men EG är lite annorlunda. Här finns en stämning, som gör att det inte krävs någon "lek", för att ha kul på jobbet.

När jag ser hur mitt arbete används i verkligheten, eller hör att någon är nöjd med något som jag har hjälpt till att utveckla, känner jag verkligen att jag gör skillnad!

Henric Berg

Håll dig uppdaterad